August Ja mam na imię robkiz ale tez jestem małą dziewczynka dasz numer gg?
Pytanie.
(Piotr)
Napisano 08 września 2009 - 13:32
https://www.facebook...s.Piotr.Majder/
|BODY - CANON EOS 450D | CANON EOS 70D | Minolta A-2 |
|SZKŁO - SIGMA 70-300 APO DG Macro | SIGMA 18-50mm F2.8 EX DC MACRO |
|INNE - system Cokin -P, pierścienie pośrednie |
Napisano 08 września 2009 - 14:16
"to tylko pstrykanie zdjęć" nic trudnego - wstawanie w porze kiedy inni kładą się spać
Napisano 08 września 2009 - 14:31
No chyba, że to specjalna tożsamość z osobnymi danymi i numerem gg utworzona specjalnie na potrzeby wygłupów.
Czytać nie umiesz? Nie chodzi o zdjęcia. Magda szuka trapera, który wypełznie ze swojej leśnej chaty pod Poznaniem i nauczy ją tropić wszystkie zwierzęta, od myszy po żubra. No, właściwie to od rysia do żubra bo reszta jest nudna. To tylko kwestia znalezienia zwierzaków. Jak już będą to same podejdą. Będzie taka scenka jak w filmach Disneya o rozmaitych królewnach i księżniczkach. Kojarzysz pewnie, ptaszki plotą wianek, sarenki tańczą radośnie, te sprawy. Ze zdjęciami też nie ma problemu bo przecież wystarczy nacisnąć guzikJeśli chcesz nauczyć sie robić wyjątkowe zdjęcia musisz sporo popracować. Jeśli nie masz ambicji żeby zagrozić profesjonalnym fotografom to i uczyć sie już nie musisz bo przecież fotki pstrykać umiesz wiec o co chodzi?
Napisano 08 września 2009 - 14:32
na mrozie, w błocie, śniegu, a w dodatku w bezruchu
Napisano 08 września 2009 - 14:45
...Czytać nie umiesz? Nie chodzi o zdjęcia. Magda szuka trapera, który wypełznie ze swojej leśnej chaty pod Poznaniem i nauczy ją tropić wszystkie zwierzęta....
Popatrz Monstar *nie pomyślałem, najwyraźniej masz racje. Ciekawość czy gdybym jak kieckę założył i wianek uplótł to tez przyjdą. Ostatnio na przykład udawałem sarenkę i całkiem nieźle mi szlo.... Ale wstyd sie przyznać
*
Napisano 08 września 2009 - 14:53
Planowanie
http://comments.devi...54411/428643085
Realizacja
http://kevlewis.devi.../GD-ID-58999502
Galeria autora
http://kevlewis.devi...y/#_featured--7
Napisano 08 września 2009 - 15:04
Napisano 08 września 2009 - 15:40
Sebaok Ponoć fotoprzyrodnicy sa cierpliwi. Poczekasz te parę lat....
Napisano 08 września 2009 - 15:52
Monastor nie myślałeś o zmianie nicku, monstar mi się nawet podoba, takie medialne.
Krzysztof Niemczewski C7D, C 100-300 4.5-5.6 USM, C 400 5.6L,
(Wojtek)
Napisano 08 września 2009 - 16:53
Proponuję abyś wstawiała zdjęcia do odpowiednich wątków bo widzę tu małą anarchię.
Napisano 08 września 2009 - 17:24
Ostapowicz, widziałam że wstawiano post pod postem, więc myslalam, ze tak można, a przeciez regulamin nie pozwala wiecej niz 3 zdjecia do jednej wiadomosci wiec co mialam zrobic?
Monstar, pewnie zobaczyles ze mam konto na wegetarianie.pl Ale jakbys zauwazyl, co pisałam, to bys wiedzial ze od paru miesiecy wegetarianką niestety nie jestem. na inne fora nie wchodzę, więc wiadomosci z innych for, raczej nie były napisane odemnie. chyba ze jakies daaawne.
sebaok, omg co Ty myslisz ze prosze o pomoc by sobie faceta wyrwac? bo ja Twoja wiadomosc wlasnie tak zrozumialam. haha, jasne. nie chcialabym miec faceta ktory intteresuje sie dokladnie tym co ja ;p
Napisano 08 września 2009 - 17:40
No właśnie nie widzimy po co ^^'sebaok, omg co Ty myslisz ze prosze o pomoc by sobie faceta wyrwac? bo ja Twoja wiadomosc wlasnie tak zrozumialam. haha, jasne. nie chcialabym miec faceta ktory intteresuje sie dokladnie tym co ja ;p
Nie zagłębiałem się aż tak, żeby to czytaćMonstar, pewnie zobaczyles ze mam konto na wegetarianie.pl Ale jakbys zauwazyl, co pisałam, to bys wiedzial ze od paru miesiecy wegetarianką niestety nie jestem. na inne fora nie wchodzę, więc wiadomosci z innych for, raczej nie były napisane odemnie. chyba ze jakies daaawne.
Na ogół jesteśmy bardzo chętni do pomocy, ale sama musiałabyś podejść do tego poważnie. Przy Twoim podejściu do fotografii przyrodniczej szkoda naszego czasu.Omg. Myslalam ze tu powazni ludzie sie odezwa, a nie jak dzieci sobie zarty robią - -. Wielkie dzięki za ''pomoc'' i zero zrozumienia.
Tak trudno wymyślić co w tej sytuacji zrobić?Ostapowicz, widziałam że wstawiano post pod postem, więc myslalam, ze tak można, a przeciez regulamin nie pozwala wiecej niz 3 zdjecia do jednej wiadomosci wiec co mialam zrobic?
W każdym razie dzięki za wizytę, przynajmniej poprawiłaś nam wszystkim humor
(Wojtek)
Napisano 08 września 2009 - 17:40
Nie tworzymy własnych portfolio, jest temat chmury więc tam powinny trafić te fotki.
Napisano 08 września 2009 - 18:11
Jak sie nie zaglebiasz to powierzchownie nie oceniaj bo to dojrzale nie jest jak na 19 latka - -'
Ja podchodzę powaznie, tylko nieprofesjonalnie. ale co w tym dziwnego, skoro sie nie znam na tym? i wlasnie po to szukam kogoś, aby mnie nauczyl.
Ostapowicz, ale z tymi zdjęciami chodziło o to zeby tylko pokazać Marcie, bo mówiła zbeym jakieś swoje pokazała, a w regulaminie jest że wiecej niz 3 nie mozna w poście, wiec napisałam dwa posty. a skorotak tez nie wolno to juz wiecej tak nie zrobie, tyle. pozdro i mam nadzieje ze w koncu ktos chetny do pomocy sie znajdzie;)pozdro
Napisano 08 września 2009 - 18:18
skoro sie nie znam na tym? i wlasnie po to szukam kogoś, aby mnie nauczyl.
Żeby się zagłębić w temat trzeba znać podstawy,a tych najwyraźniej nie opanowałaś.
mrógawki czy jakoś ta
To na pewno mam,po przeczytaniu wątku
Monstar
To musi być jakaś prowokacja
Napisano 08 września 2009 - 18:26
Monstar
I jak mamy Cie traktować poważnie?
a w regulaminie jest że wiecej niz 3 nie mozna w poście, wiec napisałam dwa posty. a skorotak tez nie wolno to juz wiecej tak nie zrobie, tyle.
wow czytałaś regulamin:) Szkoda, że nie dokładnie:
Nie pisz kilku postów po sobie. Nie pisz posta pod postem, jednego za drugim, gdy czegoś zapomnisz napisać zawsze możesz zedytować post.
Napisano 08 września 2009 - 19:05
Sebaok, a niby czemu niepowaznie? To jak ktos sie na czyms nie zna, odrazu ma byc traktowany jak dziecko? sory ale masz powierzchowne, a więc i niedojrzałe podejscie. ale nie bede sie teraz o takieglupoty klocic, chodzi po prostu o to by ktos kto najlepiej tu w Poznaniu mieszka pomogl mi sie wczuc, nauczyć itp. i tyle
Napisano 08 września 2009 - 19:13
Napisano 08 września 2009 - 19:16
Już tam jestmoderator niech przeniesie tam gdzie jego miejsce czyli do humoru