Skocz do zawartości

Fotoprzyroda.pl używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Zdjęcie

Album

Ten temat został zarchiwizowany. Oznacza to, że nie możesz dodać do niego odpowiedzi.
202 odpowiedzi w tym temacie

#161 morav

morav

Napisano 10 stycznia 2008 - 22:37

Roby, dobrze napisał, warto sie zapisać do grupy choćby dlatego żeby decydować które zdjęcia powinny być w galerii.

#162 BlueDun

BlueDun

Napisano 10 stycznia 2008 - 22:47

wronę siwą sfociłeś, dla mnie to super fotka

dla mnie nie , raczej poprawna :->

warto sie zapisać do grupy choćby dlatego żeby decydować które zdjęcia powinny być w galerii

tak zdecydowanie !!! , im wiecej osób głosuje , tym mniej możliwości ,że np. animozje zafałszują wynik głosowania !!!

LUDZIE ZAPISUJCIE SIĘ !!!
bierzmy sprawy w swoje ręce ! :mrgreen:
Zgodnie z punktem 7. regulaminu, ten użytkownik został usunięty z forum.

#163 Halina

Halina

Napisano 26 stycznia 2008 - 19:47

Czy ktoś jeszcze poza mną zauważył, że w galeriach pojawiają się ostatnio do oceny zdjęcia, których nie było na forum? Chyba tak jest w regulaminie.
Czy ja jestem mało rozgarnięta i nie potrafię ich na forum odnaleźć??? :blink:

#164 Dunadan

Dunadan

Napisano 26 stycznia 2008 - 19:56

Halina, zauważyliśmy... :hmmm:

:ninja:

#165 Monastor

Monastor

Napisano 11 lutego 2008 - 15:19

Przeglądałem dzisiaj galerię ogólną i zauważyłem, że w dziale krajobrazy, na obydwu stronach jest moje zdjęcie. Tylko ono się powtarza. Czy przypadkiem nie zostało dodane dwa razy?

#166 Roby

Roby

Napisano 11 lutego 2008 - 15:38

Czy przypadkiem nie zostało dodane dwa razy?

Nie wiem czemu tak masz, ja mam je tylko na drugiej stronie (Surowość Alp).

#167 Monastor

Monastor

Napisano 11 lutego 2008 - 15:42

Roby, no teraz też tak mam, ale jak pisałem tamtego posta to było na obydwu :-?
Tak czy inaczej, problem zniknął.

#168 morav

morav

Napisano 11 lutego 2008 - 17:44

Czasami tak się zdarza.

#169 Anna_W

Anna_W

Napisano 11 marca 2008 - 20:47

Zadam trochę lamerskie pytanie, bo nie mogę się doszukać odpowiedzi :oops: Jakie kryteria trzeba spełnić, aby dodać zdjęcie do prywatnej galerii? :oops:

#170 morav

morav

Napisano 11 marca 2008 - 20:51

http://www.fotoprzyr...erii-vt1195.htm

Punkt 8 i9.
Link do grup masz pod napisem Fotoprzyroda.pl , na stronie głównej.

#171 Anna_W

Anna_W

Napisano 11 marca 2008 - 21:01

http://www.fotoprzyroda.pl/regulamin-galerii-vt1195.htm

Punkt 8 i9.
Link do grup masz pod napisem Fotoprzyroda.pl , na stronie głównej.

Dziękuję za pomoc :)

#172 Magnum43

Magnum43

Napisano 11 marca 2008 - 21:11

akie kryteria trzeba spełnić, aby dodać zdjęcie do prywatnej galerii?

Po mojemu to podstawowe kryterium jest jedno ........krytyczna .........ocena własnej twórczości ;-) więc póki co ja tam się nie pcham ......

#173 morav

morav

Napisano 11 marca 2008 - 21:13

I to jest błąd. Masz wiele zdjęć które by przeszły do albumu ogólnego, przynajmniej ja bym na nie głosował.

#174 Magnum43

Magnum43

Napisano 11 marca 2008 - 21:18

I to jest błąd. Masz wiele zdjęć które by przeszły do albumu ogólnego, przynajmniej ja bym na nie głosował.

Skromny człowiek jestem .....póki co dostałem nowy łancuch do piły :lol: ....qr..a po tych wichurach 11 nasienników leży........
Co do meritum to Album ma byc Naszą Wizytówką :mrgreen: wiec wstrzęmiężliwość i krytyczna ocena to podstawa .

#175 Anna_W

Anna_W

Napisano 11 marca 2008 - 21:41

akie kryteria trzeba spełnić, aby dodać zdjęcie do prywatnej galerii?

Po mojemu to podstawowe kryterium jest jedno ........krytyczna .........ocena własnej twórczości ;-)

A to też, oczywiście :mrgreen: ja wcale nie twierdzę, że się nadaję, po prostu byłam ciekawa na jakiej zasadzie to działa i jakoś nie doczytałam ślipka w regulaminie :oops: :lol:
PS A co do Twoich zdjęć, to zgadzam się z Moravem :-D

#176 morav

morav

Napisano 08 kwietnia 2008 - 20:06

Minął kwartał zdjęcia zostały przeniesione do albumu ogólnego.
Próg to 7.0

W przypadku błędów proszę pisać do mnie na PW.

#177 Halina

Halina

Napisano 08 kwietnia 2008 - 22:06

Reklamacji nie składam, a chociaż to może nie bardzo wypada, to się pochwalę :vivalabamba:
Mimo że jestem głównie doniczkowo-storczykowa, to WESZŁAM DO KRAJOBRAZÓW i jestem z tego powodu bardzo dumna :king:

Chyba muszę się wziąć do roboty!

#178 Monastor

Monastor

Napisano 08 kwietnia 2008 - 22:13

I znowu jedna fotka w krajobrazach... pomalutku ale wchodzą te moje zgłoszenia albumowe. Trzeba wreszcie coś na poziomie strzelić :roll:
No chyba, że ktoś widzi na forum jakąś moją fotkę, która mogłaby wejść do albumu. Mi już nic nowego nie przychodzi do głowy.

#179 chemik

chemik

Napisano 08 kwietnia 2008 - 22:15

Niestety, mi niewiele brakowało (jak dobrze pamiętam, było 6,9 przy ubogiej). Nie mniej reklamacji nie składam i gratuluję tym co się dostali...
http://chemik12.blogspot.com/
http://krahel.cba.pl/

Canon 40D + C 50/1.8 ,C 400/5.6, T 17-50/2,8

#180 Magnum43

Magnum43

Napisano 08 kwietnia 2008 - 22:19

Nie mniej reklamacji nie składam i gratuluję tym co się dostali...

Nie narzekaj moje zdjęcia byly dzisiaj przez 2 godz widoczne i też się cieszę :mrgreen: Mam nadzieję że to w dalszym ciągu jest zabawa a nie wyscig :hihi: