Cytat
nie lubię tylko jak ktoś chce wyłożenia wiedzy w momencie w którym widać ze nawet nie liznąl tematu
czasem trzeba mu to powiedzieć byleby w normalny sposób

Napisano 29 listopada 2007 - 23:01
Cytat
nie lubię tylko jak ktoś chce wyłożenia wiedzy w momencie w którym widać ze nawet nie liznąl tematu
Napisano 30 listopada 2007 - 08:57
Dunadan napisał
czasem trzeba mu to powiedzieć byleby w normalny sposób
a czasem przełamać swoje własne... hmm - ego? i powiedzieć - 'słuchaj - nie podoba mi się to i to, wiesz, może warto poczytać o fotografii aby się nauczyć podstaw'
Napisano 30 listopada 2007 - 09:19
roa napisał
Może nie robiłeś tego w odpowiedniej formie?Powiedziałem tam nie raz co i jak jest źle moim zdaniem, co należy poprawić, w zamian za to otrzymywałem stek wyzwiski i tekst że kogoś gnoję.
Napisano 30 listopada 2007 - 09:57
Cytat
Czy forma np: Światło jest złe, lepsze byłoby kontrowe z lekkim dobłyśnięciem lampą lub blenda. jest odpowiednia?Może nie robiłeś tego w odpowiedniej formie?
Napisano 30 listopada 2007 - 10:06
Cytat
Czy na forum poetyckim będziesz sie domagał by ktos ci tłumaczył zasady ortografii, interpunkcji czy gramatyki?
Napisano 30 listopada 2007 - 10:16
Dunadan napisał
a niech bluzgająto ludzie będą TYM BARDZIEJ na ciebie bluzgać
Dunadan napisał
zasad ortografii jak się urodziłes też nie znałeśAle zasad foto nie uczą od pierwszej klasy szkoły podst.
Napisano 30 listopada 2007 - 10:25
Cytat
czytać trzeba, czytać!
Cytat
Ale mnie NAUCZONO. Siłą. Nie chcesz mi powiedzieć że w młodości czytałeś książki o ortografii?...zasad ortografii jak się urodziłes też nie znałeś
Napisano 30 listopada 2007 - 10:44
Dunadan napisał
tak to juz jest niestety w świecie fotografii cyfrowej - ponieważ robienie zdjęć nic cię nie kosztuje to walisz ile wlezie nie zastanawiając się - na początku - ale po piątej, dziesiątej, 29-ej recenzji gdzie ktoś pisze że zdjęcie jest kiepskie bo to to i to, i że powinienem przeczytać jakąś knigę chociaż, człowiek zaczyna się zastanawiać.
Dunadan napisał
Oczywiście tobie może się nie chcieć wypełniać misji nawracania niewiernych fotografikantów
i dobrze cię zrozumiem mnie też się wielokrotnie nie chce i tego nie robię. Ale w takim razie skoro już nie chcesz nawracać - to po co komentujesz zwrotem "do bani"? hę? trzeba się zdecydować
albo komentujesz w sposób który jest zgodny z kanonami rozmowy czy choćby netykiety albo... w ogóle.
Dunadan napisał
Ja się nie obrażam. A co do udziału w forum to będę wylewał kubły zimnej wody nadalI nie zrozum mnie źle i czasem się teraz nie obraź, dobra? Bo nie chodzi mi o to abyś zaprzestał działalności na forum
Dunadan napisał
nie, ale czytałem książki w ogóle, a jak ktoś sie oczyta to nawet nie znająć formułek na pamięć wie jak co napisać,Ale mnie NAUCZONO. Siłą. Nie chcesz mi powiedzieć że w młodości czytałeś książki o ortografii?...
Napisano 30 listopada 2007 - 10:59
Cytat
nie, ale czytałem książki w ogóle
Napisano 30 listopada 2007 - 11:02
Cytat
Ja też i to dużo ( stosunkowo ). A ciągle robię błędy
Napisano 30 listopada 2007 - 11:04
Napisano 30 listopada 2007 - 11:28
roa napisał
Czy forma np: Światło jest złe, lepsze byłoby kontrowe z lekkim dobłyśnięciem lampą lub blenda. jest odpowiednia?
Dun napisał
Oczywiście tobie może się nie chcieć wypełniać misji nawracania niewiernych fotografikantów i dobrze cię zrozumiem mnie też się wielokrotnie nie chce i tego nie robię. Ale w takim razie skoro już nie chcesz nawracać - to po co komentujesz zwrotem "do bani"? hę? trzeba się zdecydować albo komentujesz w sposób który jest zgodny z kanonami rozmowy czy choćby netykiety albo... w ogóle.
Napisano 02 grudnia 2007 - 11:27
Napisano 07 grudnia 2007 - 15:25
Napisano 07 grudnia 2007 - 16:51
Napisano 07 grudnia 2007 - 17:02
Napisano 07 grudnia 2007 - 17:25
Napisano 11 grudnia 2007 - 17:34
Napisano 11 grudnia 2007 - 18:59
Canon SX10 + Raynox DCR-250 + dyfuzor
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Czubajka kania - Macrolepiota procera |
|
![]()
|
|
Vivitar 55 2,8 1:1 MC Macro |
|
![]() |
|
Trimeresurus macrops |
|
![]() |
|
Canon 100 2,8L IS Macro |
|
![]()
|
|
Sprzedam obiektyw Sigma 150 mm f/2.8 EX DG HSM APO Macro mocowanie NIKON - stan bardzo zadbany |
|
![]()
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych