@Roby, ano fajnie wtedy przymarzła. Lód nie był jednak za gruby, więc strach dalej było mi się daleko zapuszczać. Dzięki.
Twoje takie spokojne z ładnie wypełnionym kadrem i światłem. Do tego spora mgła, nice.
2760.

Napisano 01 października 2016 - 20:06
@Jacenty, daj spokój, ale dziękuję za miłe słowa. Ładnie skomponowany, wypełniony kadr, piękna pogoda, chmurki i dobrze wykorzystane powalone drzewo. To dobre zdjęcie.
Oba z K10tki. Ale mnie korci aby coś napisać na temat Nikona, jednak dam sobie spokój.
2762.

2763.

Napisano 02 października 2016 - 18:25
@Roby dobre to 2764 , `kości rzeki` wydają się jednak poruszone albo przestrzelone. Dodatkowo ładne światło na drugim, a pierwsze to bardzo zgrabna kompozycja.
To starorzecze, ale jednak Wisła. Przemycam, bo widzę że google wywaliło mi starsze zdjęcia za to że z ich usług już nie korzystam.
2766.

I chyba ostatnie z zimowych, na razie ![]()
2767.

Napisano 02 października 2016 - 20:41
`kości rzeki` wydają się jednak poruszone albo przestrzelone.
Faktycznie coś jest nie tak, muszę jeszcze raz je obrobić ![]()
Fajna aura na 2766 choć moim zdaniem trochę zachwiane sa proporcje. Dużą część kadru zajmuje woda, na której nic sie nie dzieje, a tam we mgle tak pięknie.
2768.

2769.

Napisano 02 października 2016 - 22:33
moim zdaniem trochę zachwiane sa proporcje
Widziałem to, ale czasami nie mogę się przemóc do kadrowania na kompie. W sumie nwm czemu, ale nie lubię tego. `Zmusiłeś` mnie do zmiany proporcji i przy okazji znalazłem na igmurze opcję edycji  
 Chyba jest trochę lepiej.
Twoje oba ładne kadry.
2770.

Napisano 05 października 2016 - 20:53
Dzięki @Roby. A mnie podobają się Twoje zdjęcia i ciężko mi o wyróżnienie któregokolwiek. Na pewno 2771 i dwa ostatnie, ale i pozostałe są ładne. Na 2775 coś robiłeś przy drzewie leżącym w wodzie? Widać trochę ciemne otoczki przy konarach, jakby lokalny retusz.
Tak czy inaczej, ładnie prezentują się te fotografie.
2776.

2777.

Napisano 06 października 2016 - 19:44
@Arti dzięki.
Na 2775 coś robiłeś przy drzewie leżącym w wodzie? Widać trochę ciemne otoczki przy konarach, jakby lokalny retusz.
Tylko wyciągałem cienie, ale to z całego zdjęcia. Może program jakoś tak to obrobił, choć ja nic tam nie widzę nic podejrzanego, więc do końca nie wiem o co chodzi ![]()
Twoje kadry przyjemne w odbiorze.
2778.

Napisano 18 października 2016 - 19:27
Napisano 22 października 2016 - 21:01
Też fajne, ładny klimat i przebłyski słoneczka z lewej wśród mgły.
Poziom wody trochę się podniósł.
Napisano 23 października 2016 - 18:45
@Roby, podsumowując wszystkie Twoje w tym ostatnie- super! ![]()
Użytkownik PREM edytował ten post 23 października 2016 - 18:46
 | Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|

Zmarła Wisława Szymborska | 						

| 					

| 

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych