Po pierwsze czy dobrze opisałem temat? (pytanie pomocnicze: czy krzewy można umieszczać w drzewach?). Proszę o pomoc bo jestem niewtajemniczony. Pamiętam, jak byłem mały, na grzybobraniu, zatrzymywaliśmy się i częstowaliśmy się tymi owocami całą rodziną z uśmiechem i dziwnymi wyrazami twarzy (z powodu chyba znanego)
 Po pierwsze czy dobrze opisałem temat? (pytanie pomocnicze: czy krzewy można umieszczać w drzewach?). Proszę o pomoc bo jestem niewtajemniczony. Pamiętam, jak byłem mały, na grzybobraniu, zatrzymywaliśmy się i częstowaliśmy się tymi owocami całą rodziną z uśmiechem i dziwnymi wyrazami twarzy (z powodu chyba znanego)  Nieopodal tych miejsc, w tych samych borach co dawniej, natrafiłem na kilka do kilkunastu krzewów będąc na wycieczce w lesie. Postanowiłem uwiecznić na fotografii.
 Nieopodal tych miejsc, w tych samych borach co dawniej, natrafiłem na kilka do kilkunastu krzewów będąc na wycieczce w lesie. Postanowiłem uwiecznić na fotografii. Teraz pytania:
1. Czy owoce pomagają tylko ptakom w okresie wczesnozimowym?
2. Czy owocami tymi żywią się inne zwierzęta leśne, jeśli tak to jakie wartości odżywcze posiadają owe owoce.
1.

Pozdrawiam

,czy mógłbys konkretnie określić co się nie podoba w tym zdjęciu ,to jest berberys ,czyli zgodnie z tematem wątku,a wydaje mi sie ,ze forum jest dostępne dla wszystkich chętnych i właściwa jest konstruktywna krytyka,a nie taka chamówa . Nie pozdrawiam .
 ,czy mógłbys konkretnie określić co się nie podoba w tym zdjęciu ,to jest berberys ,czyli zgodnie z tematem wątku,a wydaje mi sie ,ze forum jest dostępne dla wszystkich chętnych i właściwa jest konstruktywna krytyka,a nie taka chamówa . Nie pozdrawiam .

. W/g mnie zdjęcie zbyt słabe na wątek tematyczny.
. W/g mnie zdjęcie zbyt słabe na wątek tematyczny.