Witam,
Jak w nowym systemie ( Catalina ) działa u Was DPP 4.10.50.1 ?
Są jakieś problemy? U mnie nie działa funkcja "Convert and save.."
Natomiast funkcja "Batch process.." działa
Czyli "Convert ..." to komponent 32 bitowy czy jestem w błędzie?
Napisano 09 października 2019 - 18:28
Witam,
Jak w nowym systemie ( Catalina ) działa u Was DPP 4.10.50.1 ?
Są jakieś problemy? U mnie nie działa funkcja "Convert and save.."
Natomiast funkcja "Batch process.." działa
Czyli "Convert ..." to komponent 32 bitowy czy jestem w błędzie?
Napisano 09 października 2019 - 18:47
nie wiem jak z DPP ale sa tez problemy z pakietem Adobe właśnie z komponentami 32bit. Jest trochę artykułów na ten temat w necie, np. tutaj https://annarymsza.f...aca?src01=c801b
pozdrawiam
Sony a6400 + Sony 200-600mm | Onanizm sprzętowy jest powodem niemocy twórczej...
Napisano 09 października 2019 - 18:58
@jeronimo - dzięki .Ten problem z Adobe znam. IMHO - jabłuszko liczy na kasę za swoje oprogramowanie. Dalej IMHO -idą po bandzie i w Wenezueli chyba wtopili. Jeszcze raz dzięki. Ciekawi mnie DPP. Ciekawe jak ten problem wygląda w innych firmach ( takich jak Nikon , Sony Fuji etc ) Jeszcze raz dzięki.
Pozdro
Terek
Napisano 10 października 2019 - 12:10
@Terek używasz digtal photo prefessional? w ogóle warto? Ja cały czas siedzę w Adobe - także z racji wykonywanego zawodu, mam licencję na Creative Cloud, ale ciekaw jestem, chyba kiedyś zainstaluję i potestuję. Co do Cataliny - ja się wstrzymałem jeszcze z instalacją - nie ma aż takich nowości żebym nie mógl wytrzymać - a muszę mieć w pełni sprawne programy
pewnie za kilka tygodni, jak już wszystko będzie odpowiednio zaktualizowane do tego systemu, zainstaluję
Napisano 10 października 2019 - 12:26
@Terek używasz digtal photo prefessional? w ogóle warto?
Już od dłuższego czasu też zadaję sobie to pytanie i chyba najwyższy czas przesiąść się na coś innego.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych