fotki z dzisiaj z czatowni,duzo maluchów sie kręci,zamiast kąpać się w poidle kąpia sie na daszku czatowni(resztki wody po deszczu)
nowy goście pod budą

1.

2.
 [/b]
[/b]

Napisano 01 lipca 2012 - 11:02

[/b]
[/b]

(Damian Bednarz)

(Damian Bednarz)

Napisano 01 lipca 2012 - 13:08

Moja strona www:  Damian Bednarz - fotografia przyrodnicza

Napisano 01 lipca 2012 - 13:32
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.

Napisano 01 lipca 2012 - 14:34
 Do siedzących sów to z pewnością lampa byłaby pomocna. Przy takich czasach to ptak z pewnością się poruszy a też nie ma co liczyć na kompletnie bezwietrzną pogodę. Powodzenia z tym płotkiem, przynajmniej wspinać się nie trzeba dla odpowiedniej perspektywy...
 Do siedzących sów to z pewnością lampa byłaby pomocna. Przy takich czasach to ptak z pewnością się poruszy a też nie ma co liczyć na kompletnie bezwietrzną pogodę. Powodzenia z tym płotkiem, przynajmniej wspinać się nie trzeba dla odpowiedniej perspektywy...

Napisano 01 lipca 2012 - 14:59

Napisano 01 lipca 2012 - 15:01
 (Piotr Kucharzewski)

(Piotr Kucharzewski)

Napisano 01 lipca 2012 - 17:43

Napisano 01 lipca 2012 - 20:44

Dlaczego nie dałeś go do tematu?
  Dlaczego nie dałeś go do tematu? 

Napisano 01 lipca 2012 - 22:21
 .Brawo,udało się .
 .Brawo,udało się .

Napisano 02 lipca 2012 - 08:25

Napisano 02 lipca 2012 - 09:24
 W samochodzie to ledwo dawałem radę ale trzeba było Jacka pilnować by nie przysnął i nie pojechał do Warszawy albo co. Derkacza próbowałem jeszcze wczoraj wieczorem wyciągnąć ale nawet się nie pofatygował w pobliże. Darł się tylko spod krzaków... Ale trzeba będzie nadal próbować, sprawdzić poszczególne rewiry. Łąki nie koszone od trzech lat, a i w tym roku chyba też nie będą, bo mokro tam jest. Dudki podejrzewam, że w tym tygodniu się wyprowadzą to nie będą już kusić i z Jackiem obczaimy co i gdzie.
 W samochodzie to ledwo dawałem radę ale trzeba było Jacka pilnować by nie przysnął i nie pojechał do Warszawy albo co. Derkacza próbowałem jeszcze wczoraj wieczorem wyciągnąć ale nawet się nie pofatygował w pobliże. Darł się tylko spod krzaków... Ale trzeba będzie nadal próbować, sprawdzić poszczególne rewiry. Łąki nie koszone od trzech lat, a i w tym roku chyba też nie będą, bo mokro tam jest. Dudki podejrzewam, że w tym tygodniu się wyprowadzą to nie będą już kusić i z Jackiem obczaimy co i gdzie. 

Napisano 02 lipca 2012 - 12:37
 .
 .
13.

Napisano 02 lipca 2012 - 13:03
 A w niedzielę z rana to tylko głośne derkanie od czasu do czasu tuż za plecami utrzymywało poziom adrenaliny i nie pozwalało oddać się w objęcia Morfeusza.
 A w niedzielę z rana to tylko głośne derkanie od czasu do czasu tuż za plecami utrzymywało poziom adrenaliny i nie pozwalało oddać się w objęcia Morfeusza. 

Napisano 02 lipca 2012 - 13:13

Napisano 02 lipca 2012 - 13:21

Napisano 02 lipca 2012 - 15:28

Napisano 02 lipca 2012 - 19:53

(Sławek Wojtczak)

(Sławek Wojtczak)

Napisano 02 lipca 2012 - 21:46

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych