1.

Zapraszam do wrzucania swoich.

Napisano 17 grudnia 2006 - 17:56

Napisano 17 grudnia 2006 - 20:34

Napisano 17 grudnia 2006 - 21:06
Dun a olsy nie rosną na bagnach, czyli na podmokłym terenie? Odnośnie pyłku, to zdjęcie było robione w kwietniu, cos więc pewno pyliło.Żadne bagno tylko ols

Napisano 17 grudnia 2006 - 21:09

Napisano 27 grudnia 2006 - 18:51

Napisano 27 grudnia 2006 - 20:50

Napisano 27 grudnia 2006 - 21:45

Napisano 27 grudnia 2006 - 23:56

Napisano 28 grudnia 2006 - 01:29
 To twoje też może być bluszcz.
 To twoje też może być bluszcz.

Napisano 28 grudnia 2006 - 08:19

Napisano 30 grudnia 2006 - 14:51

Napisano 30 grudnia 2006 - 16:13

Napisano 30 grudnia 2006 - 16:26
 zapraszam do "Krajobrazy>Promienie" jest tam kilka tajemniczych fotek. Jest też powiększenie avatarka
 zapraszam do "Krajobrazy>Promienie" jest tam kilka tajemniczych fotek. Jest też powiększenie avatarka  

Guest_winnetou_*

Guest_winnetou_*

Napisano 30 grudnia 2006 - 18:37
 ), chodzi raczej o ciekawostkę - co mogą zrobić bobry. W tym miejscu płynęła sobie szybkim nurtem Brzeźnica (przez Płocczan zwana "Śmierdziołką" hmm.. wiadomo dlaczego.. chociaż trzeba przyznać, że ostatnio jej stan się poprawił), jej koryto i miejsce w którym pstryknąłem to "coś" jest oddalone jakieś 200 - 300 metrów od przemysłowej dzielnicy. Jakie było moje (w pierwszej chwili niemiłe) zaskoczenie, gdy okazało się, że nie dam rady przejść niedawną ścieżką... No ale teraz wiem gdzie się zasadzić na "boberka". Rozlewsiko ma około 100 metrów szerokości, zas sama rzeczula miała pierwotnie nie więcej jak 2 do 3 m.
  ), chodzi raczej o ciekawostkę - co mogą zrobić bobry. W tym miejscu płynęła sobie szybkim nurtem Brzeźnica (przez Płocczan zwana "Śmierdziołką" hmm.. wiadomo dlaczego.. chociaż trzeba przyznać, że ostatnio jej stan się poprawił), jej koryto i miejsce w którym pstryknąłem to "coś" jest oddalone jakieś 200 - 300 metrów od przemysłowej dzielnicy. Jakie było moje (w pierwszej chwili niemiłe) zaskoczenie, gdy okazało się, że nie dam rady przejść niedawną ścieżką... No ale teraz wiem gdzie się zasadzić na "boberka". Rozlewsiko ma około 100 metrów szerokości, zas sama rzeczula miała pierwotnie nie więcej jak 2 do 3 m. ). Swoją drogą jak tu bez ostrzenia manualnego zrobić zdjęcie bobrom przez "krzaczory"... Ma ktoś pomysł???
 ). Swoją drogą jak tu bez ostrzenia manualnego zrobić zdjęcie bobrom przez "krzaczory"... Ma ktoś pomysł??? Jak zrobię coś dobrego to nie będzie zabójczej kompresji - tak szkoda serwera.
 Jak zrobię coś dobrego to nie będzie zabójczej kompresji - tak szkoda serwera. 

Napisano 30 grudnia 2006 - 18:51
 Jest to tuż koło czaplińca, nad j.Książe. Oto bardzo skromna część pozwalanych drzew nad rzeką. Jest jeszcze bardzo dużo pozwalane nad jeziorem. Gdy tam jestem często szukam świeżych śladów bytowania bobrów. Wiem, że jeszcze żyją. Może kiedyś zapoluję jak nabędę lepszy sprzęt.
 Jest to tuż koło czaplińca, nad j.Książe. Oto bardzo skromna część pozwalanych drzew nad rzeką. Jest jeszcze bardzo dużo pozwalane nad jeziorem. Gdy tam jestem często szukam świeżych śladów bytowania bobrów. Wiem, że jeszcze żyją. Może kiedyś zapoluję jak nabędę lepszy sprzęt. 

Napisano 30 grudnia 2006 - 19:46

Napisano 30 grudnia 2006 - 19:57

Napisano 30 grudnia 2006 - 20:05
 to zdjęcie Winnietou.
 to zdjęcie Winnietou.

Napisano 30 grudnia 2006 - 20:22

Napisano 11 stycznia 2007 - 10:29

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
| Czatownia na bagnach | 
 |   | 
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych