No to trochę się pochwalę. W ostatni poniedziałek miałam przyjemność robić zdjęcia dla folderu, reklamującego turystykę w naszej gminie. Byłam tylko sprzętem i jestem na to wściekła. Sesja zorganizowana na szybko , byle jak, przy byle jakiej pogodzie. Dostałam telefon , że za 15 minut wyruszamy na 30 min focenia. Przygotowania zero jakiegokolwiek. Wiem, że to mnie nie usprawiedliwia, bo dobry fotograf zrobi fantastyczne zdjęcie z każdym zastanym światłem i w każdej sceneri.Dowodzi to tylko jednego, marny ze mnie fotograf, ale za to hobbysta pełną gębą

Moja sceneria powala na kolana ale w odwrotnym tego słowa znaczeniu. Pomysły i aranżacja również, zresztą popatrzcie sami. Towarem eksportowym naszej gminy ma być nie tylko turystyka ale również modelka, nasza ….. no właściwie .Jestem ciekawa czy wiecie kim jest ta młoda osoba
1.
2.
3.
buuu ale komprecha zjadła , ale wybaczcie już mi się dziś nie chce o tej porze kombinowć. Poglądowo niech będzie. Zresztą czym tu się chwalić, raczeej jako ciekawostki takie siakie
Tak na marginesie czy w tym dziale też panuje zasada trzech zdjęć ?